Digitalna transformacija proizvodnih podjetji je ključna za konkurenčnost na globalnem tržišču. Z uporabo pametnih tehnologij lahko podjetja optimizirajo proizvodnjo in zmanjšajo stroške produktov. Ena izmed takšnih tehnologij je tudi 3D skeniranje.

Z uporabo 3D skeniranja lahko izvedemo brezstično dimenzijsko kontrolo kakovosti kosov najzahtevnejših oblik. S pomočjo 3D skeniranja je omogočen tudi vzvratni inženiring, ki omogoča digitalizacijo fizičnega kosa. Na dogodku bo predstavljena uporaba tehnologije 3D skeniranja s poudarkom na integraciji 3D skenerja s sodelujočim robotom. S tako kombinacijo lahko zagotovimo popolnoma avtomatsko kontrolo proizvodov in zapis rezultatov v digitalni obliki.

Predstavitev bodo izvedli strokovnjaki iz podjetja Bonus Engineering iz Novega mesta. V inženirskem biroju se ukvarjajo z naprednimi inženirskimi rešitvami. Poleg integracije rešitev 3D skeniranja svojim partnerjem ponujajo razvoj izdelka, virtualno vrednotenje izdelka ter fizična testiranja. Na dogodku se bodo ekipi pridružili tudi strokovnjaki iz podjetja EVATRONIX.

DOGODEK BO V ŽIVO

Datum in ura: 25.03.2022 ob 10h

Predvidena lokacija: Višnja Gora (natančna lokacija bo sporočena naknadno).

Število mest je omejeno, zato prosimo, da pohitite s prijavo.

Prijavite se na dogodek