Podjetje Bonus inženiring

Podjetje Biro Bonus je bilo ustanovljeno leta 1999 kot računovodski servis. V naslednjih letih je postalo eno izmed vodilnih računovodskih podjetji pri nas, predvsem na področju digitalnega računovodstva. Zaposluje več kot 30 ljudi in deluje na dveh lokacijah, v Ljubljani in v Novem mestu.

Leta 2014 je skupina Bonus, ki se ji je pridružilo še podjetje Bonus Akademija, d.o.o. svojo dejavnost razširilo še na področje izobraževanja. Sprva iz finančnih in davnčnih področij, kmalu pa tudi 3D modeliranja strojnih elementov.

Svojo dejavnost smo v leto 2019 razširili še na področje inženiringa s poudarkom na celovitem razvoju izdelka od ideje do realizacije v virtualnem okolju. Naš inženirski oddelek je lociran v PE Novo mesto. Sprva smo sodelovali predvsem z zunanjimi sodelavci, od 2020 pa ekipo dopolnjujemo z zaposlitvijo inženirjev. Sodelujemo s Fakulteto za strojništvo Univerze v Ljubljani, Višjo strokovno šolo na Šolskem centru Novo mesto, Tehniško gimnazijo Novo mesto in Razvojnim centrom Bela krajina.

Vodja inženirskega oddelka je Matic Muc, magister inženir strojništva, ki je izkušnje pridobival tako doma kot tudi v tujini, kot konstrukter v strojegradnji in kot vodja virtualnih vrednotenj v avtomobilski industriji.

Naše stranke so razvojna podjetja, ki želijo svoje izdelke optimizirati in jih narediti konkurenčne na svetovnem tržišču. Sodelovali smo s podjetji iz področij gospodinjskih aparatov, predelave odpadkov, z inovatorji in mladimi podjetniki v inkubatorjih.

Matic Muc
Matic Mucvodja inženirskega oddelka
Magister inženir strojništva, ki je izkušnje pridobival tako doma kot tudi v tujini, kot konstrukter v strojegradnji in kot vodja virtualnih vrednotenj v avtomobilski industriji.

“V našem poslu se dnevno soočamo z novimi izzivi, ki navadno s sabo prinesejo določene težave. Z reševanjem le teh bogatimo svoje izkušnje in smo vsakič bolj suvereni. Naše rešitve navadno pomenijo nižje stroške proizvodnje, zato je ob zaključku projekta vedno lepo videti zadovoljstvo stranke. Posledično smo zadovoljni tudi na naši strani, kar nam daje zagon za nove projekte.”

Matic Muc, vodja inženirskega oddelka

Stik z nami

Vsako sodelovanje se začne z dodatnimi vprašanji. Z veseljem jih pričakujemo.